Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home2/kzlnorg/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home2/kzlnorg/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home2/kzlnorg/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home2/kzlnorg/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home2/kzlnorg/public_html/plugins/system/bigshotgoogleanalytics/bigshotgoogleanalytics.php on line 29
Raporti i ndërmjetëm - “Vëzhgimi i zgjedhjeve lokale te 21 qershorit 2015”

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home2/kzlnorg/public_html/plugins/content/myFlickr/myFlickr.php on line 241
  • Final-ConferenceZV2015
  • Rezultate-infografike-01

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home2/kzlnorg/public_html/plugins/content/myFlickr/myFlickr.php on line 241

Raporti i ndërmjetëm - “Vëzhgimi i zgjedhjeve lokale te 21 qershorit 2015”

Raporti i n Në 22 maj 2015 Koalicioni për Zgjedhje të Lira, të Ndershme dhe për Demokraci të Qëndrueshme nisi vëzhgimin parazgjedhor duke stacionuar 90 vëzhgues afatgjatë (VAGJ) për secilin nga Zonave të Administrimit Zgjedhor (ZAZ). Ky raport paraqet gjetjet kryesore për periudhën nga 22 maj 2015, kur fushata elektorale nisi zyrtarisht deri më 6 qershor 2015.dërmjetëm - "Vëzhgimi i zgjedhjeve lokale te 21 qershorit 2015".

Shkarko raportin

Lidhje të dobishme


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home2/kzlnorg/public_html/plugins/content/myFlickr/myFlickr.php on line 241