Deklaratat

Titulli Data e botimit Autori Prekje
Deklaratë - Reagim per zgjedhjen e anëtareve te KQZ nga Parlamenti 30 Janar 2015 KZLN 5282
Njoftim për shtyp - Skadoi afati për dorëzimin e hartave zgjedhore të njësive vendore nga Njësive të qeverisjes vendore 27 Janar 2015 KZLN 4969
Koalicioni për Zgjedhje të Lira dhe Demokraci të Qëndrueshme KZLN përshëndet miratimin e 12 projektvendimeve në mbledhjen e parë të KQZ për vitin 2015 në datë 21.01.2015. 21 Janar 2015 KZLN 4556
Njoftim për shtyp - KZLNDQ i bën thirrje partive politike të organizojnë zgjedhje lokale të 21 Qershorit 2014 me dinjitet 19 Janar 2015 KZLN 5233
Njoftim për shtyp - KZLNDQ publikon rezultate të tjera në lidhje me procesin e monitorimit të Qendrave Shëndetësore Të Kujdesit Parësor në të gjithë Shqipërinë 21 Tetor 2014 KZLN 4978
Press Release 3 - Coalition for Free and Fair Elections and Sustainable Democracy - Publishes the Preliminary Results of the Monitoring process of the Primary Health Care Centers all over Albania 16 Tetor 2014 KZLN 4371
Press Release - Coalition for Free and Fair Elections and Sustainable Democracy - Publishes the Preliminary Results of the Monitoring process of the Primary Health Care Centers all over Albania 16 Tetor 2014 KZLN 4386
Njoftim për shtyp - Koalicioni për Zgjedhje të Lira dhe të Ndershme dhe Demokraci të Qëndrueshme Monitoron Performancën e Qendrave Shëndetësore Të Kujdesit Parësor në të gjithë Shqipërinë 16 Tetor 2014 KZLN 4403
Njoftim për shtyp - Koalicioni për Zgjedhje të Lira dhe të Ndershme dhe Demokraci të Qëndrueshme do të monitorojë Performancën e Qendrave Shëndetësore në të gjithë Shqipërinë 01 Gusht 2014 KZLN 4444
Deklaratë - Rezultatet e vëzhgimit të procesit të numërimit në Qarkun e Tiranës - Zgjedhjet Parlamentare 2013 27 Qershor 2013 KZLN 5562
Deklaratë Paraprake mbi Procesin e Votimit në Zgjedhjet Parlamentare të vitit 2013 në Qarkun e Tiranës 24 Qershor 2013 KZLN 6017
Mungesa e vullnetit politik rezultoi në një numër të vogël të grave në pozicione të favorshme për të fituar në zgjedhjet parlametare shqiptare të 23 qershorit 2013 07 Maj 2013 KZLN 5175
DEKLARATE - Jo, të nderuar anëtarë të KQZ! Pedanat për personat me aftësi të kufizuara nuk janë mall konsumi që përdoren vetëm një herë! 26 Shkurt 2013 KZLN 5580