Lista e organizatave partnere të KZLN


1.
Qendra Aleanca Gjinore per Zhvillim (Leader and hosting organization)
Mirela Arqimandriti
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0682059301
Gjithe Shqiperia
Koordinatore lokale dhe expert gjinore ne te 61 bashkite e Shqipwrise

2.
"Dimension Human"
Donika Selimi
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0692441161
Shkodër

3.
"Gruaja Intelektuale Shkodrane"
Zenepe Dibra
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0692185291
Shkodër

4.
"Shoqata për Integrimin e Zonave Informale"
Mrike Cara
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0682023910
Paskuqan, Tiranë

5.
"Balkan Youth Link-Albania"
Erald Ismaili
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0694421627
Tiranë

6.
"Rrjeti për fuqizimin e grave në Shqipëri"
Ines Leskaj
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0692052450
Përbëhet nga 9 organizata dhe punon në Tiranë, Durrës, Elbasan, Vlorë, Sarandë, Shkodër, Peshkopi, Pogradec

7.
"Aleanca kundër Diskriminimitr LGBT"
Xheni Karaj
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0692331959
Tiranë

8.
Agro Puka
Sabah Djaloshi
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0682388169
Pukë

9.
Roma Active Albania
Adriatik Hasantari
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
692058782
Komuniteti Rom në të gjithë Shqipërinë

10.
ARSIS, Organizatë shoqërore për përkrahjen e të rinjve
Zini Kore
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
355 69 52 72 948
Tiranë

11.
Linja e Këshillimit per gra e vajza
Iris Luarasi
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0682039555
Tiranë

12.
Nëna, fëmijet e ardhmja
Natasha Buzali
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Korçë

13.
Qendra për fëmijëri të shëndetshme, organizatë mjekësh dhe infermieresh
Mirela Dibra
0684054411
Tiranë dhe kontakte në 12 qarqe

14.
Shoqata Gratë ne Fokusin e Zhvillimit Kuçovë (GNFZH)
Elsa Rafaeli
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0692612047
Kuçovë

15.
Shoqata Në Mbrojtje të Drejtave dhe Kulturë për Fëmijë (MDKF)
Andrea Rafeli
Kuçovë

16.
Qendra zhvillimit të shoqërisë civile
Miriam Reçi
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0682629527
Durrës

17.
Qendra e Shërbimeve Sociale
Vera Istrefaj
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0692244911
Kukës

18.
European Movemnet Albania – EMA
Gledis Gjipali
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tiranë

19.
Agritra Vision
Majlinda Hoxha
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0682828450
Peshkopi

20.
Jona
Elona Xhani
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0696804445
Sarandë

21.
Shoqata e pavarur e mediave locale
Eno Alimerko

Elbasan, Korçë, Sarandë, Gjirokastër

22.
MED Pak
Zela Koka
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0682578002
Librazhd

23.
Fondacioni spitalor
Gerta Hagen
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tiranë

24.
Edukimi Social dhe Mbrojtja e Mjedisit
Simo Ribaj
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
692387089
Vlore

25. Shoqata "Miqësi dhe Bashkëpunim me Europën"
Gjon Nikolli
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
0695431470
Tirane, Durrës, Vlorë, Lezhë

26. Qendra për Zhvillim Komunitar "Sot për të Ardhmen"
Fabiola Egro
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tiranë, Durrës

27. Shoqata Kristiane e Grave Shqiptare
Donika Godaj
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tiranë

28.
Shoqata kombëtare për Integrim, Zhvillim dhe Ndihmë për Shtresat në Nevojë"
Fize Kerxhalliu
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Në te gjithë Shqipërine